PASTA Z BIAŁEJ FASOLI

Pasta z białej fasoli z dodatkiem suszonych śliwek, które nadają jej charakterystyczny, aromatyczny posmak. Idealnie sprawdza się w roli dodatku do pieczywa lub jako nadzienie wytrawnych naleśników czy tortilli. Pasta bezglutenowa wyprodukowana w 100% z naturalnych składników.

Zalety produktu:

  • bez konserwantów
  • źródło białka roślinnego
  • 100% naturalnych składników
  • produkt bezglutenowy

do kanapek

Wartości odżywcze (w 100g produktu):
energia
184 kcal
tłuszcz
7,5 g
cukier
4,9 g
kwasy tł. nasycone
0,7 g
białko
7,0 g
węglowodany
22,0 g
sól
1,7 g
Składniki: 
  • fasola konserwowa 70%, cebula, olej rzepakowy, śliwki suszone, sól, sos sojowy, przyprawy naturalne.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: 
  • PASTA Z BIAŁEJ FASOLI
PASTA Z BIAŁEJ FASOLI