W Sokołowie lubimy,
jak dużo się dzieje. Sprawdź najważniejsze i najciekawsze aktualności z życia naszej firmy!

aktualności
22.07.2021
Sekrety Kociewskiej Wędzarni

Sekrety Kociewskiej Wędzarni

Linia „Z Kociewskiej Wędzarni” łączy w sobie polską tradycję kulinarną, miłość do regionu i najwyższej jakości surowce. Gwarancję doskonałego smaku jej produktów stanowi specjalnie wyselekcjonowane mięso, pochodzące wyłącznie od zaufanych i sprawdzonych hodowców.

Produkty te powstają z dbałością o najmniejsze szczegóły, czemu zawdzięczają swój wyjątkowy smak i aromat. Do ich produkcji wykorzystywane są naturalne przyprawy, nadające wyrobom nietuzinkowy charakter.

21.07.2021
Sokołów sponsorem Letniego Grand Prix w Wiśle

Sokołów sponsorem Letniego Grand Prix w Wiśle

W ostatni weekend wspieraliśmy biało-czerwonych startujących w Letnim Grand Prix w Wiśle. Kibicom, którzy zgromadzili się pod skocznią im. Adama Małysza, jak zawsze towarzyszyły wielkie sportowe emocje.

Skoki narciarskie od lat są w czołówce najpopularniejszych dyscyplin sportowych. Zimowe konkursy przyciągają zarówno pod skocznie narciarskie, jak i przed telewizory miliony ludzi. Letnie zawody dostarczają równie wielkich emocji...
 

13.07.2021
„Projekt Plaża” z Sokołowem

„Projekt Plaża” z Sokołowem

9 lipca 2021 r. wystartowała kolejna edycja „Projektu Plaża”, która obejmie sześć wakacyjnych weekendów i sześć najpiękniejszych nadmorskich miejscowości. Partnerem akcji jest Sokołów.

Wraz z początkiem lipca ekipa „Projektu Plaża” razem z Sokołowem wyruszyła w podróż po polskim wybrzeżu, zachęcając do wspólnej zabawy, aktywności fizycznych oraz udziału w konkursach i pokazach kulinarnych.
 

18.06.2021
„Prosto z grilla” inspiruje do grillowania z pomysłem

„Prosto z grilla” inspiruje do grillowania z pomysłem

W serii programów „Prosto z grilla” widzowie znajdą ciekawe inspiracje do pomysłowego grillowania. Program prowadzi Kacper Salzman, ekspert w dziedzinie grillowania, który z pomocą produktów Sokołowa przybliża widzom triki zmieniające zwykłe grillowanie w atrakcyjną przygodę.

Polacy uwielbiają weekendowe grillowanie. Wydawać by się mogło, że przyrządzanie w ten sposób dań na świeżym powietrzu to nic trudnego.