Rozpoczynamy sezon grillowy!
Pierwsze słoneczne dni i budząca się do życia przyroda to sygnał, że wielkimi krokami zbliża się uwielbiamy przez Polaków czas spotkań przy grillu. Z tej okazji warto przyjrzeć się bliżej sokołowskiej ofercie grillowej, skierowanej zarówno do wielbicieli mięsnych produktów, jak i osób stawiających na kuchnię roślinną.
W przydomowym ogródku, miasteczku studenckim, polanie czy nad rzeką – już niedługo w bardzo wielu miejscach będzie można poczuć aromat grillowanego mięsa, chrupiącego pieczywa i zrumienionych warzyw. Sokołów, z myślą o wszystkich fanach spotkań ma świeżym powietrzu, zadbał, by w ofercie firmy nie zabrakło smacznych i urozmaiconych propozycji grillowych.
Na amatorów mięsnych specjałów czeka bardzo bogata oferta kiełbas, mięs oraz kaszanek, którym po upieczeniu na ruszcie nie będzie można się oprzeć. Wśród nich szczególnie mocno wyróżniają się smakowite nowości: kiełbaski nacinane (w wersji klasycznej i z dodatkiem cebuli) oraz kiełbaski z szynki o smaku francuskim, węgierskim i hiszpańskim.
Sokołów nie zapomina również o fanach zielonej kuchni, którym na grilla proponuje produkty linii „Z Gruntu Dobre”, m.in. vege burgery i vege smalczyki, które można podawać na zrumienionym na grillu pieczywie.
Warto pamiętać, że na spotkaniu grillowym świetnie sprawdzają się również przekąski serwowane na zimno: kabanosy, beef jerky i chipsy z salami. W takim smakowitym towarzystwie każdy grill będzie niezapomniany!