![](/sites/default/files/images/veal-header-bg_2.jpg)
![](/sites/default/files/ornaments/veal-header-image.png)
![](/sites/default/files/images/cielecina-header-img_0_0.png)
Cielęcina jest uwielbiana przez smakoszy. Przygotujesz z niej lekkie, pyszne dania, idealne dla rodziny i przyjaciół, którzy dbają o linię.
KatalogI
![](/sites/default/files/images/wolowina_3_0.png)
wołowina
Z ROKU NA ROK POLACY CORAZ CZĘŚCIEJ SIĘGAJĄ PO WOŁOWINĘ. JAKIE MA ZASTOSOWANIE W SZTUCE KULINARNEJ?
![](/sites/default/files/images/drob_3_0.png)
Drób
TO Z PEWNOŚCIĄ JEDNO Z NAJCHĘTNIEJ I NAJCZĘŚCIEJ JEDZONYCH MIĘS W POLSCE. KTÓRE ELEMENTY NALEŻY WYKORZYSTAĆ DO PRZYGOTOWANIA ROSOŁU, A KTÓRE DO SMAŻENIA LUB DUSZENIA?