TORTILLE Z SZYNECZKĄ, SERKIEM I OGÓRKIEM

TORTILLE Z SZYNECZKĄ, SERKIEM I OGÓRKIEM
TORTILLE Z SZYNECZKĄ, SERKIEM I OGÓRKIEM
20 minut
6 osób
łatwe
Składniki

1 opakowanie szyneczki drobiowej Sokoliki
3 placki tortilli
1 opakowanie kremowego serka naturalnego
1 długi ogórek
1 czerwona papryka
1 pęczek szczypiorku lub innych ziół (natki pietruszki, kolendry lub koperku)
 

Przygotowanie
  1. Serek wymieszać z posiekanymi ziołami. Ogórek i paprykę pokroić w słupki. 
  2. Tortille posmarować przygotowanym nadzieniem. Wyłożyć plasterki szynki i pokrojone warzywa. 
  3. Tortille zwinąć, tworząc rulony, i pokroić w ukośne plastry. Smak potrawy świetnie uzupełni sos na bazie majonezu lub śmietany.