Nowe kabanosy pieczone już w sprzedaży
Sokołów wprowadził na rynek smakowitą nowość – kabanosy pieczone, które powstały z myślą o najbardziej wymagających wielbicielach tradycyjnych mięsnych specjałów.
Wybierając kabanosy, zwracamy szczególną uwagę nie tylko na skład oraz jakość produktu, ale i na jego walory smakowe. Wyjątkowo chętnie sięgamy po wyroby tradycyjne, których smak zależy od idealnie dobranej kompozycji przypraw. Wymagania te doskonale spełniają sokołowskie nowości kulinarne – kabanosy pieczone. Są one dostępne w trzech wersjach: z mięsa wieprzowego z szynki, z mięsa wieprzowego i cielęciny oraz z mięsa wieprzowego i indyka.
Sokołowskie nowości produktowe powstają z zachowaniem wysokich standardów jakościowych. Sekretem znakomitego smaku i aromatu kabanosów jest poddanie ich procesowi wędzenia, pieczenia oraz suszenia, który umożliwia uzyskanie idealnej kruchości.
Kabanosy pieczone są szczególnie polecane wielbicielom wyrazistych smaków. Stanowią cenne źródło białka, niezbędnego składnika dobrze zbilansowanej diety, dlatego świetnie sprawdzą się w codziennym jadłospisie sportowców oraz osób, które prowadzą aktywny tryb życia. Są produkowane ze specjalnie wyselekcjonowanego mięsa. Nie zawierają dodatku fosforanów i barwników.
Kabanosy pieczone można już zakupić w Sklepach Firmowych Sokołowa i Gzelli. Wkrótce będą dostępne również w innych sklepach sieciowych i detalicznych na terenie całej Polski.