„Prosto z grilla” ruszył kolejny sezon!

Seria "Prosto z grilla" to dynamiczne, pełne energii i pasji odcinki, które wprowadzą Cię w świat grillowania na zupełnie nowy poziom! Nasz doświadczony specjalista od grillowania Kacper Salzman zaprezentuje różnorodne techniki i przepisy, które pozwolą Ci stworzyć prawdziwe dzieła sztuki kulinarnej na grillu. Bez względu na to, czy dopiero zaczynasz przygodę z grillowaniem, czy już posiadasz umiejętności kulinarne, w serii "Prosto z grilla" znajdziesz coś dla siebie.

Obejrzyj, jak przygotować soczyste steki, aromatyczne kiełbaski, chrupiące warzywa i wiele innych smakołyków na grillu. Nasze odcinki wideo pokazują, jakie przyprawy użyć, jak przygotować mięso przed grillowaniem, jakie są najlepsze sposoby na utrzymanie odpowiedniej temperatury i jakie narzędzia są niezbędne podczas grillowania.

Seria "Prosto z grilla" to nie tylko praktyczne porady i przepisy, ale także inspirujące historie i anegdoty związane z grillowaniem.

Nie czekaj, dołącz do naszej społeczności grillowych pasjonatów i stań się mistrzem w sztuce grillowania! Obejrzyj serię "Prosto z grilla" i przekonaj się, że grillowanie to nie tylko smaczne potrawy, ale także świetna zabawa! Stwórz niepowtarzalny klimat i atmosferę, dzięki czemu każde spotkanie będzie niezapomniane.

BURGEROWA ZABAWA

W pierwszym odcinku czwartego sezonu przedstawiamy dwa rodzaje burgerów. Kacper Salzman pokazuje jak wybrać idealne mięso oraz jakie dodatki i sosy sprawdzą się, aby uzyskać idealny smak i wygląd potraw. Odcinek poświęcony burgerom to wiele praktycznych porad, dzięki którym każdy przygotuje pyszne danie w przydomowym ogródku. Zróbmy wspólnie perfekcyjne burgery w dwóch wyjątkowo apetycznych odsłonach.

IDEALNY STEK Z GRILLA

W tym odcinku przedstawiamy kilka mistrzowskich wskazówek dotyczących wyboru odpowiedniego mięsa do uczty grillowej. Nasz prowadzący Kacper Salzman jak zawsze w kreatywny sposób prezentuje dwa przepisy – tym razem na soczyste steki z rusztu. Podpowiadamy także, co zrobić, aby Twoje mięso było zawsze kruche i wyraziste w smaku. Dzięki tym kilku prostym wskazówkom zostaniesz prawdziwym Mistrzem Grilla.

KLASYKA W NOWYM WYDANIU

W trzecim odcinku programu „Prosto z grilla” na ruszt Kacpra Salzmana lądują klasyczne kawałki mięsa: karkówka oraz schab z kością. Prowadzący podpowiada jak wybrać najlepsze mięso, wydobyć z niego smak i nadać mu niepowtarzalnego aromatu. A wszystko to z pomocą prostych składników głównych i nieco egzotycznych dodatków. Nadaj grillowym specjałom sznytu i stań się prawdziwym mistrzem rusztu!

ŚNIADANIE PROSTO Z RUSZTU

W najnowszym odcinku programu „Prosto z grilla” znajdziecie dwie inspiracje na wyśmienity początek dnia. Kacper Salzman przekona Was, że śniadanie wcale nie musi być nudne. Tym razem na ruszt powędrują smaki bałkańskie i te znane z Bliskiego Wschodu. Nie ma to, jak zacząć letni poranek w plenerze na pełnym ogniu. Będzie smacznie, aromatycznie i nieco egzotycznie. Kulinarne zaskoczenie gwarantowane!

IDEALNY HOT DOG Z GRILLA

Nic tak nie dopełnia letniej wycieczki, jak obowiązkowy przystanek na hot dogi. To szybkie i proste danie świetnie sprawdzi się także na rodzinnym grillu z przyjaciółmi. Poznaj łatwe patenty na pyszne hot dogi, którym nikt nie zdoła się oprzeć. A wszystko to dzięki trickom naszego Grill Mastera Kacpra Salzmana. Pora rozgrzać ruszt, bo już jest – najnowszy odcinek „Prosto z grilla”!

APETYCZNE SZPADKI Z GRILLA

Najnowszy odcinek programu „Prosto z grilla” przenosi nas w wyśmienity świat szaszłyków, oferując niebanalne smaki prosto z rusztu. Kacper Salzman ponownie zaprasza smakoszy mięsa na prawdziwą ucztę. Tym razem ruszt zostanie opanowany przez aromatyczne przyprawy japońskie oraz wyjątkowe morskie dodatki. Letnie grillowanie z przepisami naszego Grill Mastera zagwarantuje każdemu wyjątkowy dzień, pełen smaku, zapachu i nuty egzotyki.

GRILLUJ TECHNIKĄ NAJLEPSZYCH!

Tym razem w programie „Prosto z grilla” zajmiemy się technikami grillowania. To świetna okazja, by dowiedzieć się o ruszcie czegoś nowego, a także przyrządzić niezwykłe dania z pomocą Kacpra Salzmana. Prezenter przedstawia metodę „low and slow”, która polega na delikatnym przyrządzaniu dużych kawałków mięsa w niskiej temperaturze i grillowaniu ich przez dłuższy czas. Taki sposób zapewnia perfekcyjną konsystencję upieczonego mięsa oraz niepowtarzalny, dymny aromat. W tym odcinku poznamy również przepisy na idealną kanapkę z szarpaną wieprzowiną oraz doskonałe soczyste żeberka z argentyńskim chimichurri. Czy jesteście gotowi na nową grillową przygodę?
To ruszamy!

SEKRET SOCZYSTEGO KURCZAKA Z GRILLA

Najnowszy odcinek programu, którego gospodarzem jest Grill Master Kacper Salzman, poświęcony będzie jednemu z najpopularniejszych mięs w naszej kuchni – kurczakowi. Dowiemy się, jakie są najlepsze techniki grillowania kurczaka, aby zachować jego soczystość i pełnię smaku. Prowadzący nie szczędzi nam wskazówek i podpowiada, jakie triki warto zastosować, aby mięso było zawsze idealne.

LETNIE SAŁATKI Z GRILLA

Zapraszamy na kolejny odcinek programu „Prosto z grilla”! Tym razem nasz utalentowany prowadzący Kacper Salzman dzieli się wiedzą dotyczącą grillowania delikatnych kawałków mięsa. Na pierwszy ogień wlatują aromatyczne piersi z kurczaka, a następnie zajmiemy się soczystą polędwiczką wieprzową. Czekają na Was dania lekkie i doskonale pasujące do letnich biesiad – najlepsze sałatkowe hity! Zaprezentowane w odcinku mięsne triki z pewnością ułatwią Wasze kolejne grillowe wyzwania. Powodzenia!

WEGETARIAŃSKIE HITY PROSTO Z RUSZTU

Zapomnijcie o stereotypach grillowania! Kacper Salzman zaprasza na pyszną ucztę, która zachwyci każde podniebienie, niezależnie od preferencji żywieniowych. W kolejnym odcinku programu „Prosto z grilla” odkryjemy sekrety wegetariańskich dań, które wywołają zachwyt nawet u mięsożerców. Mistrz grilla pokaże, że bezmięsne kąski mogą być nie tylko pyszne i kreatywne, ale także łatwe do odtworzenia na każdym ruszcie. Czeka Was prawdziwy festiwal smaków!