Wakacyjne grillowanie w Dziwnowie

8 sierpnia 2020 r. podczas programu „Dzień Dobry Wakacje” Sebastian Olma, zwycięzca drugiej edycji programu kulinarnego Top Chef, zachęcał do próbowania nowych smaków, przygotowując specjały na bazie sokołowskich produktów.

Kiełbasa, karkówka i kaszanka – to podstawa każdego udanego grilla. Są jednak sposoby na to, żeby dodać przygotowywanym na ruszcie potrawom odrobinę wyrafinowania. Na antenie TVN Sebastian Olma zdradził widzom programu oraz wczasowiczom wypoczywającym na plaży w Dziwnowie swoje sposoby na nieszablonowe dania z grilla i pokazał, jak z wieprzowiny przyrządzić prawdziwie królewską ucztę.

Materiał video z wydarzenia dostępny pod linkiem:
https://dziendobry.tvn.pl/a/grillowane-smakolyki-sebastiana-olmy-to-jest-cos-co-ja-bym-chcial-zjesc-na-plazy

Wypróbuj przepisy Sebastiana Olmy!

 

PRZEPISY